Take Away Nieuwjaar – Nouvel An
Aperitief
Apéritif
***
Smaakvolle hapjes
Des en-cas savoureux
***
Carpaccio van Sint-Jacobsnoten
kaviaar en “Gambero Rosso”
Carpaccio de noix de Saint-Jacques
le caviar et le “Gambero Rosso”
of – ou
Ganzenlever op een “Pugliese toast”
gekonfijte ui “Marsalla”
Du foie d’oie sur un “toast des Pouilles”.
oignon confit “Marsalla”
***
Reuze Ravioli van kreeft
bisque en langoestines
Ravioli géant de homard
bisque et langoustines
of – ou
Hertenmedailon
Porcini paddenstoelen en truffels
Médaillon de cerf
Cèpes et truffes
***
Sorbet
***
Hinde, bereid volgens de vernieuwde “Rossini” wijze
Mousseline van “vergeten” groenten
Hinde, préparé selon la nouvelle méthode “Rossini”.
Mousseline de légumes “oubliés
of – ou
Zeebaarsfilet, aardappelpuree in een smakenduo
Filet de bar, purée de pommes de terre en duo aromatisé
***
Kaasschotel
(optie: suppl. 7.5 euro pp)
Plat au fromage
(option : supplément 7,5 euros pp)
***
Chocolade sphere met sinaasappel
Sphère de chocolat à l’orange
65 euro pp
90 euro pp wijnen inbegrepen
65 euro pp
90 euros pp vins inclus