Take Away  Nieuwjaar – Nouvel An

Aperitief
Apéritif

***

Smaakvolle hapjes
Des en-cas savoureux

***

Carpaccio van Sint-Jacobsnoten
kaviaar en “Gambero Rosso”
Carpaccio de noix de Saint-Jacques
le caviar et le “Gambero Rosso”

of – ou

Ganzenlever op een “Pugliese toast”
gekonfijte ui “Marsalla”
Du foie d’oie sur un “toast des Pouilles”.
oignon confit “Marsalla”

***

Reuze Ravioli van kreeft
bisque en langoestines
Ravioli géant de homard
bisque et langoustines

of – ou

Hertenmedailon
Porcini paddenstoelen en truffels
Médaillon de cerf 
Cèpes et truffes

***

Sorbet

***

Hinde, bereid volgens de vernieuwde “Rossini” wijze
Mousseline van “vergeten” groenten
Hinde, préparé selon la nouvelle méthode “Rossini”.
Mousseline de légumes “oubliés

of – ou

Zeebaarsfilet, aardappelpuree in een smakenduo
Filet de bar, purée de pommes de terre en duo aromatisé

***

Kaasschotel
(optie: suppl. 7.5 euro pp)
Plat au fromage
(option : supplément 7,5 euros pp)

***

Chocolade sphere met sinaasappel
Sphère de chocolat à l’orange

65 euro pp
90 euro pp wijnen inbegrepen
65 euro pp
90 euros pp vins inclus