Pizza’s worden al duizenden jaren gebakken rond de Middellandse Zee en zijn inmiddels wereldwijd een klassieker. Met de wedstrijd ‘Pizzaiolo van het Jaar’ wil het Limburgse bedrijf Kaasbrik pizzarestaurants nationaal in de kijker plaatsen. De wedstrijd is na tien jaar, en net als de pizza zelf, ook zo’n klassieker geworden.

Volgens Kaasbrik was de jury zwaar onder de indruk van wat er in het Knokse bord terecht kwam. De eigenaar Benjamin Postel staat zelf in de keuken van Il Rialto.

Les pizzas sont cuites depuis des milliers d’années autour de la mer Méditerranée et sont désormais un classique dans le monde entier. Avec le concours ‘Pizzaiolo de l’année’, la société du Limbourg, Kaasbrik, veut attirer l’attention nationale sur les pizzerias. Après dix ans, le concours est devenu un classique.

Selon Kaasbrik, le jury était très impressionné par l’assiette délicieuse du Chef cuisinier et propriétaire Benjamin Postel de la pizzeria ‘Il Rialto’ à Knokke.

Contacteer ons – Contactez-nous

Openingsuren – Horaires

Week – Semaine: 12h – 14h30  & 18h – 22h
Zaterdag – Samedi: 12h – 14h30 & 18h – 23h
Zondag – Dimanche: 12h – 15h & 18h – 22h
Gesloten: Woensdag en donderdag (behalve schoolverlof)
Fermeture: Mercredi et jeudi (sauf vacances scolaires)